تبلیغات

گرم فيلم پيتزا



پيتزاي املت / ريسوتو با سس گوجه‌فرنگی و فيله مرغ / سوپ زرشک / سالاد روسی
پيتزاي املت
املت غذايي است كه در همه جاي دنيا طبخ مي‌شود و طعم آن بسيار لذيذ است. كودكان اين غذا را بسيار دوست خواهند داشت. البته اين غذا به دليل داشتن تخم‌مرغ براي افرادي كه فشارخون بالايي دارند، توصيه نمي‌شود
مواد لازم:
نان پيتزا: يك عدد
كدو خردشده و ژامبون گوشت از هر کدام: 150 گرم
فلفل دلمه‌اي رنگي خردشده: 120 گرم
روغن مايع: 100 گرم
تخم‌مرغ: شش عدد
كره: 50 گرم
قارچ خردشده و پنیر پیتزا از هر کدام: 100 گرم
فلفل قرمز: نصف قاشق چايخوري
‌طرز تهيه:
نان پيتزا را داخل قالب پيتزا يا ظرف پيركس قرار دهيد. قارچ، كدو و فلفل دلمه‌اي خردشده را داخل كره كمي تفت دهيد. مراقب سرخ شدن قارچ‌ها باشيد چون بسيار حساس هستند و ممكن است سريع بسوزند. بهتر است ابتدا كدو و فلفل دلمه‌اي خرد شده را تفت دهيد و بعد قارچ‌ها را اضافه كنيد. روي نان را كمي سس قرمز بماليد. بسته به طبع افراد خانواده مي‌توانيد سس تند يا معمولي استفاده كنيد.‌ مواد سرخ‌شده را روي آن بريزيد.‌ ‌تخم‌مرغ را هم كامل هم زده و روي آن بريزيد. ژامبون خردشده را روي تخم‌مرغ ريخته و فلفل و پنير را اضافه كنيد. سپس ظرف را داخل فر‌ با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد قرار دهيد تا طلايي شود. البته مي‌توانيد پيتزا را روي اجاق گاز با شعله كم بگذاريد تا آماده شود. توجه داشته باشيد كه كف قالب را قبلا چرب كرده باشيد. بعضي‌ها از مواد افزودني ديگري براي طبخ اين پيتزا استفاده كنيد‌ و براي خوش عطر شدن آن ‌مي‌توانيد روي آن پودر آويشن بپاشيد. اين غذا بسيار لذيذ و خوش عطر و طعم خواهد شد.
ريسوتو با سس گوجه‌فرنگی و فيله مرغ
ریسوتو، نوعی برنج دانه تپل مخصوص نواحی شمال ایتالیاست که به صورت دمي تهیه می‌‌شود و در کلیه فروشگاه‌هاي مواد غذايي يافت می‌شود؛ همچنین به جای آن مي‌توان از برنج نيمه‌دانه هم استفاده كرد.
مواد لازم:
ريسوتو: 100 گرم
فلفل قرمز خرد شده: دو عدد
فيله مرغ: سه عدد
خامه: 50 گرم
پودر سير: يك قاشق چايخوري
سس گوجه‌فرنگي: پنج قاشق سوپخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي رنده‌شده: دو عدد
ساقه كرفس رنده‌شده: دو قاشق سوپخوري
هويج رنده‌شده: يك قاشق سوپخوري
سير رنده‌شده: دو حبه
نمك وفلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
ابتدا ريسوتو را در آب‌جوش با كمي نمك و روغن مي‌‌پزيم تا نرم و درشت ‌‌شود. همانطور كه قبلا هم گفته شد، مي‌توان به جاي ريسوتو از برنج نيم‌دانه استفاده كرد. در اين زمان فيله مرغ را با پودرسير، فلفل و نمك طعم‌دار كرده، با دو قاشق روغن تفت داده و در آخر خامه را اضافه مي‌‌كنيم و به مدت يك دقيقه حرارت مي‌‌دهيم تا خامه جذب آن شود. البته براي گرفتن بوي مرغ مي‌توان در هنگام تفت دادن از دارچين و كمي پياز استفاده  كرد. اين بستگي به سليقه جمع دارد. سپس ظرف را از روي حرارت بر‌مي‌‌داريم. مواد را رنده كرده و آن را با سس گوجه‌فرنگي ‌مخلوط مي‌كنيم.‌ مواد را روي حرارت ملايم قرار مي‌‌دهيم. صبر مي‌كنيم  تا سس غليظي درست شود. ريسوتو پخته شده را آبكش كرده و با فيله مرغ و سس گوجه‌فرنگي مخلوط مي‌‌كنيم. فلفل قرمز را اضافه كرده، حرارت مي‌‌دهيم تا مواد كاملا مخلوط و يك‌دست شود. غذاي آماده شده را در ظرف مخصوص مي‌ريزيم و سرو مي‌‌كنيم. براي تزيين آن مي‌توان از سبزيجات رنگي استفاده كرد. اين غذا بسيار ساده و سالم است و مي‌توان آن را در دسته غذاهاي مقوي قرار داد.
سوپ زرشک
سوپ غذايي است كه  مخصوصا در فصول سرد سال بسيار لذت‌بخش است و به افرادي كه سرما خورده‌اند، توصيه مي‌شود كه از آن استفاده كنند. هر چه جعفري استفاده شده در سوپ بيشتر باشد،‌ گلو را خنك‌تر كرده و از سرفه جلوگيري مي‌كند.
مواد لازم:
سينه مرغ: 300 گرم
جعفري خردشده: 150 گرم
قارچ خردشده: 100 گرم
رب گوجه‌فرنگي: دو قاشق سوپخوري
آرد گندم: دو قاشق سوپخوري
آبليمو: سه قاشق سوپخوري
زرشك: 200 گرم
پياز: يك عدد
هويج: 100 گرم
سيب‌زميني: 80 گرم
روغن مايع: نصف پيمانه
نمك و فلفل: به ميزان لازم
طرز تهيه:
پيازها را نگيني خرد كرده و با روغن سرخ مي‌‌كنيم تا طلايي شوند. مرغ را ريز خرد كرده و داخل پياز ريخته و تفت مي‌‌دهيم. آرد را هم مقداري با مواد سرخ مي‌كنيم. وقتي كمي تفت داده شدند، آب مرغ يا گوشت را بسته به سليقه اضافه مي‌كنيم. سپس هويج را نگيني خرد كرده داخل آن بريزيد. سپس سيب‌زميني را كه به صورت نگيني خرد كرده‌ايد را نيز به آن اضافه كرده و بگذاريد با حرارت ملايم به مدت دو ساعت بپزد. قارچ را به آن اضافه كنيد و كمي هم بزنيد. سپس نيمي از زرشك را اضافه كنيد و به آن نمك و فلفل و رب گوجه‌فرنگي را بيافزاييد. بگذاريد تمام مواد روي حرارت ملايم جا بيافتد. وقتي سوپ جا افتاد، به آن آبليمو و جعفري را اضافه كنيد. ميزان آبليمو بستگي به سليقه شما دارد كه سوپ را ترش دوست داريد يا معمولي. سوپ شما آماده است. آن را در ظرف مخصوص سوپ ريخته و سرو كنيد. روي سوپ را با سبزيجات معطر و باقيمانده زرشك مي‌توانيد تزيين كنيد و سر ميز بياوريد.
سالاد روسی
براي تزيين اين سالاد مي‌توانيد از مواد ديگري نيز استفاده كنيد و به آن رنگ و رويي ديگر بدهيد. اين مواد به دليل داشتن سيب‌زميني و كالباس و نخودفرنگي، براي كودكان بسيار لذيذ است و به عنوان پيش غذايي مقوي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.
مواد لازم براي 4 نفر:
سيب‌زميني پخته‌شده: ‌نيم‌كيلو
كالباس خشك وكالباس مرغ با هم: ‌نيم‌كيلو
خيار شور: ‌نيم‌كيلو
نخود فرنگي: ‌يك عدد كنسرو
سس مايونز: ‌به‌ ميزان لازم
نمك: ‌به ميزان لازم
گوجه و كاهو و چيپس براي تزئين: ‌به ‌ميزان لازم
طرز تهيه:
در ابتدا سيب‌زميني‌ها را كمي بپزيد. توجه داشته باشيد كه آنها بايد طوري پخته شوند كه له نشوند. بعد از اينكه پخته شد، آنها را به صورت نگيني يعني به صورت قطعه‌هاي كوچك خرد كنيد و داخل ظرف بريزيد. كالباس‌ها را هم به همين حالت خرد كنيد؛ كالباس‌ها را ‌باريك و ريز خرد نكنيد تا به راحتي طعم آن زير دندان احساس شود. براي طعم بهتر اين سالاد مي‌توانيد از كالباس‌هاي معطر استفاده كنيد. خيارشورها را هم به همين ترتيب خرد كرده و روي سيب‌زميني و كالباس ريخته و مخلوط كنيد. بعد نخود فرنگي را روي مواد مي‌ريزيم. در هم زدن آن دقت كنيد كه نخودفرنگي‌ها بسيار حساس هستند و له نشوند. سپس سس مايونز را اضافه كنيد. ميزان سس مايونز بستگي به سليقه خودتان دارد. همينطور كه آنها را هم مي‌زنيد،‌ نمك را مخلوط كنيد. سالاد را در ظرف مخصوص سالاد بكشيد. براي تزيين روي آن مي‌توانيد از گوجه و كاهو و چيپس استفاده كنيد.
اين سالاد شباهت زيادي به سالاد اولويه دارد با اين تفاوت كه در آن از تخم‌مرغ استفاده نمي‌شود.


منبع : openbook7[dot]blogfa[dot]com[slash]post-100[dot]aspx

سايت رسمي اوپن بوک هفت پيتزاي , ایستگاه کار وفناوری طرز تهیه , مزه پيتزاي دال عدس و بروکلي, دریافت کد رای گیری النازحبیبی, در پی فردا موساکا, موج هنر بر فراز دنیای علم و هنر , سايت رسمي اوپن بوک هفت شیشلیک ,

تبلیغات


تبلیغات

تبلیغات
مطالب تصادفی

تبلیغات