تبلیغات

پیمانه خمیر



شیرینی رزت خرمایی
مواد لازم برا ی خمیر:شکر 1/8 پیمانهآب نصف پیمانهخمیر مایه نصف قاشق سوپخوریروغن مایع 15 گرمتخم مرغ1 عددنمک نصف قاشق چایخوریارد حدود 200 گرممواد میانی:خرمای هسته و پوست گرفته 1/5 پیمانه 20 تا 30 عدد خرما گردو ی نیم کوب شده  1/2 پیمانهکره 1 قاشق سوپخوریدارچین 1قاشق سوپخوری
طرز تهيه خمير:یک قاشق چایخوری از شکر رو با اب ولرم و خمیر مایه مخلوط میکنیم میذاریم تا خمیر مایه فعال بشه بقیه شکر و سفیده تخم مرغ و روغن و نمک رو با هم مخلوط میکنیم با چنگال میزنیم تا از لختگی در بیاد

بعد خمیر مایه و بعد اون ارد رو اضافه میکنیم ارد رو کم کم اضافه کنید ممکنه همش زیاد باشه خمیر لطیفی بدست میاد بعد بذارید تاحجمش دوبرابر بشه

طرز تهیه مواد میانی

خرمارو با پشت قاشق له کرده تا کاملا نرم بشه و بهصورت خمیر در بیاد سپس از روی حرارت بردارید و کره و دارچین رو اضافه کنید وبگذارید تا خنک بشه
وقتی خمیر ور اومد اون رو روی سطح ارد پاشی شده باز کنید و خرما رو روش بمالیدوبعد پودر گردو را روی آن پاشیده و   خمیر را به صورت 3 لا تا کرده بعدبه صورت نواری برش زده وبپیچونید ودوسرش رو به هم برسونید و بگذاری داخل سینی فر 30 دقیقه استراحت دوم بعد روش رو مخلوط خامه وزرده وزعفران بزنید وکنجد پاشیده ودر فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت15 دقیقه بپزید 

منبع : khaneh-mehr[dot]blogfa[dot]com[slash]post-195[dot]aspx

هنردر خانه شیرینی رزت خرمایی, صداقت طرز تهیه انواع خمیر , بانوی 2000 گلبانو انواع خمیر نقش , آشپزی خمیر پیتزا‎, آشپزخونه دوست داشتنی من نان , تهیه خمیر انواع پیتزا بهترین , لذت آشپزی با هانی شف خمیر پیراشکی,

تبلیغات


تبلیغات

تبلیغات
مطالب تصادفی

تبلیغات