تبلیغات

نگهداری زعفران دم کرده



خورش گل کلم

خورش گل کلم



 

مواد لازم :

ـ گوشت ۳۰۰ گرم

ـ  گل کلم کوچک ۱ عدد

ـ لپه یک چهارم پیمانه

- پیاز سرخ شده ۳ الی ۴ قاشق

ـ لیمو عمانی ۴ عدد

ـ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق

ـ زعفران دم کرده

ـ نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به قدر کافی

ـ روغن به مقدار لازم (هر چه کمتر بهتر)

طرز تهیه :

گوشت را به اندازه دلخواه قطعه قطعه کنید و در روغن با پیاز خرد شده و زردچوبه و فلفل کمی تفت دهید و آب اضافه کنید و بگذارید تا بپزد .

گل کلم را به قطعاتی اندازه گردو خرد کنید و نمک بپاشید و نیم ساعت بعد با روغن تفت دهید .کسانی که غذای سرخ کردنی دوست ندارندو یا از روغن پرهیز می کنند میتوانند این خورش را به روش آب پز تهیه کنند .

لپه را با نمک و آب بپزید و یا در زمان مناسب به گوشت اضافه کنید تا همراه گوشت پخته شود .اواسط پخت لیمو عمانی و نمک را هم اضافه کنید . وقتی که لیموعمانی نرم شد رب گوجه فرنگی و گل کلم را اضافه کنید گل کلم خیلی زود پخته  و نرم می شود سعی کنید به قدری آنرا بپزید که هنگام کشیدن در ظرف خورش خوری تکه تکه و له نشود آخر از همه پیاز داغ و زعفران را بریزید ۴ الی ۵ دقیقه بعد خورش آماده است

 


ارزش غذایی گل کلم

 

طرز تهیه خورش های زیر را با کلیک بر روی عکس بخوانید

 

  

    

 

 



منبع : ashpazierangin[dot]blogfa[dot]com[slash]post-553[dot]aspx

آشپزی رنگین ashpazierangin net خورش گل , آشپزی رنگین ashpazierangin net بستنی , آشپزی رنگین ashpazierangin net والک پلو, زعفران نگین گناباد نکاتی در , ایده های زیبا آماده سازی سینه , زعفران مرغوب را از کجا بشناسیم , فوت و فن های آشپزی,

تبلیغات


تبلیغات

تبلیغات
مطالب تصادفی

تبلیغات