تبلیغات

طرز تهیه زعفران دم کرده



والک پلو

والک پلو

 

 

 

مواد لازم :

ـ والک خرد شده ۲ الی ۳ پیمانه

ـ برنج ۲ پیمانه

ـ زعفران دم کرده

ـ  نمک به مقدار کافی

ـ روغن زیتون یا حیوانی

ـ گوشت ماهیچه یا مرغ یا کوفته قلقلی یاماهی یا...

 

طرز تهیه:

یکی دیگر از تره هایی که در کرمانشاه در فصل بهاربه بازار می آید  والک است که در زبان محلی کول نامیده میشود .

والک را خوب شسته و خرد کنید .برنج را به دو صورت کته وآبکش میتوانید تهیه کنید . در روش کته برنج را شسته و با نمک به مدت ۲ ساعت خیس کنید وروغن زیتون و والک  رابه برنج از همان ابتدا اضافه کنید و روی حرارت گذاشته هر زمانی که آبش تبخیر شد دور برنج را جمع کنید و روی شعله ملایم گذاشته تا دم بکشد .

در روش آبکش پس از جوش آمدن آب ، برنج خیس خورده را در آب جوش بریزید و بعد از چند جوش والک را اضافه کنید و بعد برنج را آبکش کنید و دم بیندازید .

برای روی این پلو از زبان گوساله ، ماهیچه ، مرغ ، کوفته های قلقلی ، ماهی میتوانید استفاده کنید .

پس از اینکه برنج دم کشید زعفران دم کرده و کمی روغن حیوانی را با مقداری برنج مخلوط و روی برنج بریزید .

 

  

 

 

غذاهایی که با تره و میوه های بهاری تهیه میشود را با کلیک بر روی عکسها ببینید

  

       

     

     

     

   

     

 

 



منبع : ashpazierangin[dot]blogfa[dot]com[slash]post-583[dot]aspx

آشپزی رنگین ashpazierangin net والک پلو, آشپزی رنگین ashpazierangin net خورش گل , آشپزی کرفس پلو, آشپزی رنگین ashpazierangin net بستنی , آشپزی باقالی پلو با ماهیچه, آشپزي آنلاين طرز تهیه کرفس پلو, آشپزی حلوا ارده,

تبلیغات


تبلیغات

تبلیغات
مطالب تصادفی

تبلیغات